Over mij

Ik ben Vala (38), journalist en moeder van drie kinderen: Aidan van 9, die autisme heeft, Juliëtte van 8 en Arwen van 4 jaar, die beiden het Syndroom van Ehlers-Danlos hebben (net als ikzelf). Ik ben getrouwd met Mario en was jarenlang hoofdredacteur van Me to We, hét online magazine voor jonge ouders, waarop je alles kon lezen over het reilen en zeilen in mijn enigszins gemankeerde, maar wel erg leuke gezin.

Sinds 2019 is er Vala.nl. Nog steeds schrijf ik over het ouderschap en alles wat daarbij komt kijken, maar ook over andere dingen die mij bezighouden. Met mijn blogs hoop ik mensen een hart onder de riem te steken, wat nuchterheid (en het nodige sarcasme) te brengen in de hysterie die het leven van tegenwoordig vaak is en je soms misschien een beetje aan het denken te zetten over wat er in de wereld om ons heen gebeurt.

Wil je reageren, iets vragen, of misschien samenwerken, dan kun je een comment achterlaten, of mailen via vala@clevercopy.nl. Ik sta open voor reacties en dialoog, maar scheldpartijen en hatemail stel ik niet op prijs. Waardeer je niet wat ik schrijf, lees het dan het gewoon maar niet. Er zijn vast andere bloggers die je wel leuk vindt.